• Se nyhederne på
  Se nyhederne på
  BOATSHOW 2019
  Fredericia, 22-24 feb // 28 feb-3 mar
 • Motorkampagne til 31. januar 2019
  Motorkampagne til 31. januar 2019
  Spar op til kr. 60.000,-
  på din nye indenbordsmotor
 • De helt nye V6 3,4l
  De helt nye V6 3,4l
  175, 200 og 225HK
 • Linder Aluminium
  Linder Aluminium
  Svensk kvalitet
  Nyt katalog ude...
 • Vildt, råt og hurtigt
  Vildt, råt og hurtigt
  Nye standarder
  Forskning i high performance
  giver kvalitets produkter

Verden består af 71% vand, og for dem der er dristige nok til at udforske elemen-terne, venter unikke oplevelser. Igennem 75 år har Mercury Marine givet sine passionerede brugere driftsikre motorer, med en bæredygtig brændstoføkonomi, skånsomt for både miljø og pengepung,

Deler du vores begejstring for vand, fisk og frisk luft, er du landet på det rigtige sted. Uanset hvilket miljø du befinder dig i - i de indre farvande, eller i den barske grønlandske grødis - har vi løsninger der kan give dig den ultimative på-vandet-oplevelse.

Mød os på BOATSHOW 2019

Stand nr. A1108 forventes at tiltrække stor opmærksomhed når Danmarks største bådudstilling BOATSHOW 2019, åbner dørene i Messe C, Fredericia.

Det sker den 22 - 24 februar & 28 februar - 3 marts! Print billetten her til højre og kom GRATIS IND den 28 februar!

Mercury fylder 80 år i år, og du kan derfor vinde en helt ny påhængsmotor på den 800 m2 store stand i hal A. Det er også her du kan opleve et afsindigt bredt sortiment af lækre nyheder fra Bayliner, Quicksilver, Uttern & Valiant. - Måske kommer en af årets rigtig store nyheder også frem på Mercury standen ... hvad det er, fortæller vi på standen :-) 

Tryk HER for at læse mere om nyhederne på BOATSHOW 2019

Stort forhandlernet

Uanset hvor i landet du bor, er der en autoriseret M-forhandler i nærheden. Når du har fundet et produkt, du er interesseret i, kan du altid finde den nærmeste forhandler på kortet. Enkelte forhandlere tilbyder endda også køb af mindre varer i webshop.

Nye instrumenter?

Mercury SmartCraft er kommet med mange nye smarte instrumenter til din båd og motor. Det både øger din sikkerhed på søen, men kan også spare dig for udgifter ved en bedre brændstof økonomi.

Se mere!

2019 priser på Quicksilver

Se de nye 2019 priser på Quicksilver og byg din egen personlige båd.

Tryk her og vær hurtigt på vandet!